sábado, 17 de marzo de 2012

Magdalenes de maduixa i xocolata

Avui he fet la recepta que faig sempre però ho he posat melmelada de maduixa (casolana) i gotetes de xocolata. La recepta bàse és de'n Xavier Barriga, la veritat és que des de que la vaig descobrir a casa hi ha magdalenes diferents cada setmana amb aquesta recepta. Surten molt i molt bones!!
Tot i que jo l'adapto ja que a casa hi ha un petit golafre i sempre i poso menys sucre i menys ol i vaig variant un dia amb ratlladura de llimona, l'alte de mandarina, amb xoxolata, sense....

Ingredients (entre parèntesi les mesures originals):
- 3 ous
- 140 gr de sucre (175gr)
- 100ml oli oliva suau (190ml)
- polssim de sal (jo no li poso)
- 210gr de farina
- 1 sobre de llevat (7gr)
- 100ml de llet (60ml)
- 60gr melemlada de maduixa (ratlladura de llimona)
- gotetes de xocolata a gust del consumidor

Es barregen els ous i el sucre. Tot seguit la llet i l'oli. S'afegeix a la barreja anterior la melmelada de maduixa o la que es vulgui i després el llevat i la farina tamizada. Finalement les gotetes. Si es deixa reposar a la nevera llavors amb el forn preescalfat a 250º pugen més. Al posar-les cal baixar-lo a 210º. En un moment llestes!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pin It button on image hover