sábado, 8 de agosto de 2015

Melmelada de prèssec sense sucre!

Després de molt buscar alguna melmelada que no portés sucre, finalment em vaig decidir per aquesta.
Buscava una recepta sense sucre ni substituts com edulcorants...
El resultat és una melmelada gens dolça, i menys si estàs acostumat a les més comercials on la quantitat de sucre és molt alta, però bona i sobretot més saludable.

Ingredients:

- 500gr de prèssec madur tallat a trossets

- 30gr de panses

- 60ml d'aigua

- 1 fulla de gelatina (a mi m'agrada no gaire espessa, si la voleu amb més consisténcia poseu més fulles de gelatina)

Posar a bullir el prèssec amb l' aigua i les panses. Quan arrenqui el bull baixar el foc i deixar bullint 1h a foc mig-baix. Quan faltin 5min per apagar el foc posar en remull la gelatina i quan estigui hidratada afegir-la amb el foc apagat i remenar. Jo la vaig triturar perquè m'agrada fina. 

Ja la tenim a punt de posar als pots

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pin It button on image hover